FORGOT YOUR DETAILS?

Mystique Harmony

9.8438.67

A balanced and harmonious coffee blend that combines several different origins. Developed for home automatic coffee machines.

SKU: KM2340000 Categories: , ,

Description

Mystique Harmony je jedinečná kávová špecialita, kde sa stretávajú kolumbijská huila, etiópska kaffa a indonézska káva Arabica Gayo Belangi. V dôsledku čistého, umytého spôsobu spracovania kávovej zmesi a ľahkého až stredného praženia vytvára rafinovanú a harmonickú chuť.

Kvalita: Kávové zrná Arabica z každého regiónu predstavujú najvyššiu kvalitu. Kávová zmes Mystique Harmony obsahuje jedinečné vlastnosti každej kávovej kultúry a ponúka vynikajúcu kvalitu v každom dúšku.

Udržateľnosť: Kávová zmes je nielen chutná, ale podporuje aj zodpovednú produkciu. Mystique Harmony sa zaviazala k udržateľnému pestovaniu kávy a snaží sa podporovať životné prostredie a komunity pestovateľov kávy.

Bez GMO:  Mystique Harmony neobsahuje GMO. Ingrediencie sú starostlivo vyberané, aby zabezpečili čistý a prírodný zážitok z kávy, bez akýchkoľvek geneticky modifikovaných prísad.

Odporúčanie: Objavte harmóniu chutí s kávou Mystique Harmony! Táto káva je pre tých, ktorí si cenia rozmanitosť a sú zvedaví na kombinovanie rôznych kávových kultúr. Ponorte sa do tohto kávového dobrodružstva, kde sa stretávajú chute sveta a vytvárajú dokonalú harmóniu.

Hlavné príchute:

Ovocné tóny (mandarínka, citrusy):

Kvetinové tóny (jazmín):

Zlatko:

Cukrová trstina:

Jemná kyslosť:

Additional information

Weight N/A

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mystique Harmony”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP